Ahol minden óra

Happy Hour

Life isn't perfect,

but your nails can be

 

It's Nail o'clock!

BAR MENU.

131458411_2010074352468930_6604317602956

Gél lakk Xtra

Gél lakk, két réteg építőzselé aládolgozásával az akár 3-4 hétig tartó eredményért.

getting mani

Manikűr

Köröm formázása, áztatás után a körömágy bőr feleslegének eltávolítása, köröm felületének polírozása.

(Az ár nő/férfi manikűrt jelöl)

Zselés saját köröm megerősítés

Saját köröm hosszra, vastagabb zselé réteggel erősített gél lakk. Ajánlott a hoszabb körmök szerelmeseinek, erősebben igénybevett kezek, illetve kifejezetten gyenge, törésre erősen hajlamos körmök esetén.

Manicure

Leszedés

Gél lakk óvatos, a saját köröm felületét nem sértő, reszelés útján történő eltávolítása.

Perfect Feet

Láb gél lakk

Lábköröm klasszikus gél lakkozása, a köröm formázásával.

adult-body-fashion-girl-361754_edited.jp

Pótlás

Letörött köröm pótlása sablonos építéssel.

(Az ár szetthez/csak a pótlásra szól, egy körömre. Azonban csak pótlás esetén az egy köröm után fizetendő 500 Ft-os összegen felül a további körmök pótlása 200 Ft. Három darab körmön felüli pótlás szükségessége esetén a többi köröm rövidítésével történő 

Teljes szett frissítésekor a pótlás 200 Ft/köröm. 

 

BEMUTATKOZÁS.

Szlezák Alexandra vagyok, 2013 óta tudhatom magaménak a szakmát. Viszont már korábban is szívesen lakkozgattam a körmömet otthon, minden alkalomhoz és ruhához más és más színnel. Majd egy kezdő gél lakkozó szettel belekóstoltam a tartós lakkozás előnyeibe is, egy darabig csak a saját örömömet szolgálva vele. Majd gyerekkori barátnőm bíztatására és segítségével kezdtem el mások körmét is szépíteni, miután elvégeztem a kézápoló-műkörömépító képzést.

 

Legközelebb a gél lakkozás áll a szívemhez, mert egyszerűen és gyorsan lehet vele hölgy társaim körmeit ápolttá és trendivé varázsolni, hogy aztán azt legalább 2-3 hétig élvezhessék és a két naponta való lakkozgatás és végeláthatatlan száradás kivárása helyett más, számukra fontos dolgokra fordíthassák a szabadidejüket.